Ontwerp

Wij werken al jaren samen met vaste tuinarchitecten. Wij kennen elkaars sterke punten waardoor het ontwerp extra glans krijgt! Natuurlijk bevelen wij onze tuinarchitecten van harte aan, maar mocht u een eigen tuinarchitect in willen schakelen, dan is dit natuurlijk geen probleem. Wij maken dan een offerte op basis van de tekening en bestek van uw architect.

Onderhoud

Tuin onderhoud, om blijvend van uw tuin te kunnen genieten, is belangrijk. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen. Of u belt en houdt zelf de regie, of we spreken een onderhoudscontract af.

Tuin ontwerpen

Wij stemmen het ontwerp dan geheel aan uw wensen af. Onderhoudsvriendelijk, beplantingsplannen waarbij we rekening houden met uw wensen over seizoenvariatie, reuk, insecten of vogel rijk.

Tuinarchitect

We werken samen met de tuinarchitecten Erwin stam en joost Emmerik. Kijk ook eens op hun websites:
www.joostemmerik.nl
www.erwinstam-tuinstudio.com

Tuinontwerp

Overkappingen

Tuinaanleg

Hoe werkt het maken van een ontwerp?

Dat is niet zo moeilijk. Neem contact op en wij komen vrijblijvend bij u langs, om met u van gedachte te wisselen! Daarna maken dan van uw gedachten een ontwerp en een kostenoverzicht (offerte) voor de aanleg. Het maken van een tuinontwerp is niet zonder kosten!

Ons ontwerp

U kunt ook gebruiken maken van een ontwerp dat we zelf maken. Iets minder uitgebreid dan dat van een architect maar wel duidelijk. Onze eigen ontwerpen hebben als uitgangspunt de grote van uw tuin:
Tuinontwerp tot 100m2 ongeveer €250-€500
Tuinontwerp 100-150m2 ongeveer €500-€650
Tuinontwerp 150-400 m2 ongeveer €650-€800
Tuinontwerp 400 m2 en groter €800+

Duurzaam tuinontwerp

Als natuurliefhebbers streven wij naar duurzaamheid in uw tuin. Dat uit zich bij het ontwerp bijvoorbeeld in het hergebruik van materiaal als het even kan.

Natuurlijk werken wij met materiaal dat milieuvriendelijk is en zorgen we er voor dat er in uw tuin slimme oplossingen komen om de natuur een hand te helpen.

Groenvuil wordt compost

Puin en oude tegel worden gebruikt als fundament voor bouw

Ontwerp houdt rekening met insecten en vlinders

Ontwerp houdt rekening met tuindieren (vogels, egels, enz.)

Andere diensten

Tuinaanleg

Bij tuinaanleg hanteren wij het “one-stop-shop” principe. Dit betekend dat wij alles voor u tuin leveren en regelen; van grond tot tuinstoelen, van sierbestrating tot tuinhaard.

Interieur beplanting

Wij verzorgen via Plantenwacht interieur beplanting bij u op kantoor en thuis. Behalve leveren doet Plantenwacht ook het onderhoud van uw interieur beplanting op kantoor en thuis.

Onderhoud

Wij kunnen het onderhoud van uw tuin op ons nemen. Bijvoorbeeld met een onderhoudscontract. Weten we allebei waar we aan toe zijn.

Get In Touch

06 18884613

info@valkenburghoveniers.nl

Westeinde 2b 3466 NM Waarder

Valkenburg Hoveniers

Wij zijn gevestigd in Waarder (Zuid Holland), een klein dorpje midden in het groene hart. Dat is dus een prima uitgangspunt voor uw tuin in Reeuwijk, Driebruggen, Gouda, Oudewater, Hekendorp, Haastrecht, Woerden, Nieuwerbrug, Bodegraven, Alphen aan de Rijn, Waddinxveen en Boskoop.