Onderhoud

Tuin onderhoud, om blijvend van uw tuin te kunnen genieten, is belangrijk. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen. Dat kan eenvoudig door ons te bellen voor bijvoorbeeld een voorjaarsbeurt of een najaarsbeurt.

Het kan ook heel uitgebreid en op basis van een contract aan de hand van uw wensen.

Ook voor bedrijven geldt dit, of u belt en houdt zelf de regie, of we spreken een onderhoudscontract af.

Onderhoud op regie

We maken geen afspraken, u bepaalt wanneer we moeten komen en wat er moet gebeuren. Zo kunt u zelf bepalen wat u doet in uw tuin.

Onderhoud o.b.v. contract

In een contract spreken we precies af wat er moet gebeuren in uw tuin. Heldere afspraken en totale ontzorging voor u en uw tuin.

Bedrijfstuin onderhoud

Indien u een bedrijfstuin wilt die er altijd goed uitziet, neem dan contact op. Wij nemen graag al het onderhoudswerk van u over.

Interieur beplanting

Interieur beplanten kunnen wij ook verzorgen. WIj werken samen met de Plantenwacht. Zij leveren en onderhouden planten voor u.

Tuin onderhoud

Beplanting & zorg voor uw tuin

Onderhoud bedrijfstuin

Boomverzorging

Ook éénmalig onderhoud zoals boomverzorging staat bij ons op ons programma. Ook snoeien of kappen van hoge bomen is voor ons geen probleem. Uiteraard hebben wij het juiste materiaal om dit soort klussen aan te pakken, een hoogwerker, een speciale smalle takkenversnipperaar ( 76 CM breed om overal te kunnen komen ) die takken kan verwerken tot 12 cm, zodat de takken niet door uw huis / poort hoeven te worden gesjouwd, een stobbefrees om de kluit vakkundig weg te frezen.

Gazon onderhoud

Een gazon het hele jaar mooi houden is een kunst vinden wij. Maar met behulp van een goede bodemanalyse, de juiste bemesting en de goede maai momenten komen we een eind. Wij verzorgen uw gazon goed en graag.

Over onderhoud

Als natuurliefhebbers streven wij naar een goed milieu in uw tuin. Dat uit zich natuurlijk in werken met groen. Maar ook zorgen we ervoor dat onze bestrijdingsmiddelen biologisch zijn. En dat onze meststoffen organisch zijn en niet chemisch.

Natuurlijk scheiden wij ons afval en hebben we als doel om geen restafval over te houden.

Groenvuil wordt compost

Puin en oude tegel worden gebruikt als fundament voor bouw

Hout wordt gebruikt als haardhout of snippers

Alleen organische meststoffen, geen kunstmest

Ijzer, karton en plastic wordt gescheiden

Andere diensten

Tuinontwerp

Wij ontwerpen natuurvriendelijke tuinen, maar ook onderhoudsvrije tuinen. Een tuinontwerp hoeft niet duur te zijn!

Tuinaanleg

Wij leggen tuinen aan o.b.v. een ontwerp. Dat ontwerp hoeft niet van ons te zijn. Beplanting doen we ook graag. We houden van groen.

Houtconstructies

Wij bouwen alles met hout. Voorbeelden zijn overkappingen, erfscheidingen, beschoeiing, terras, vlonders, bruggen en steigers.

Get In Touch

06 18884613

info@valkenburghoveniers.nl

Westeinde 2b 3466 NM Waarder

Valkenburg Hoveniers

Wij zijn gevestigd in Waarder (Zuid Holland), een klein dorpje midden in het groene hart. Dat is dus een prima uitgangspunt voor uw tuin in Reeuwijk, Driebruggen, Gouda, Oudewater, Hekendorp, Haastrecht, Woerden, Nieuwerbrug, Bodegraven, Alphen aan de Rijn, Waddinxveen en Boskoop.