Aanleg

Bij tuinaanleg hanteren wij het “one-stop-shop” principe. Dit betekend dat wij alles voor u tuin leveren en regelen; het ontwerp en van grond tot en met tuinstoelen, van sierbestrating tot en met een tuinhaard.
Dit geldt niet alleen voor producten maar ook voor diensten, wij regelen alles voor u. Het voordeel voor u is dat u één aanspreekpunt heeft en verder geen gezeur en geen stress!

Bestrating

Het gaat hier om de aanleg van een terras, parkeerplek of een heel parkeerplaats bij uw bedrijf. Wij adviseren u indien gewenst zowel over de aanleg als over het te gebruiken materiaal.

Houtconstructies

Wij leggen met hout allerlei dingen aan in uw tuin. Een schutting, terras, pergola, vlonder, beschoeiing, living, overkapping, schuurtje of een brug het is geen probleem. Natuurlijk gebruiken we duurzaam materiaal.

Groen

Borders, gazon, beplanting, bomen of struiken wij houden ervan! Groen is zo belangrijk in uw tuin. Belangrijk voor flora en fauna, afwatering en het is duurzaam. Wij leggen graag uw groen aan, gebaseerd op uw leefomgeving.

Bestrating

houtconstructies

Tuinaanleg

Aanleg

Tuinaanleg is voor ons een belangrijk onderdeel. Tuinaanleg is voor een relatief begrip. Of uw tuin nu 10M2 is of meer dan 3.000M2, wij staan voor u klaar!

Ontwerp

Onze ervaring heeft ons geleerd dat juist tijdens de aanleg veel contact met elkaar belangrijk is. Een ontwerp is slechts een schets, uw tuin is de werkelijkheid. Als blijkt dat we moeten afwijken van het ontwerp, dan zullen we dat zeker doen als het in uw belang is. Maar nooit zonder overleg.

Over aanleg

Als natuurliefhebbers streven wij naar een goed milieu in uw tuin. Dat uit zich bij aanleg in het gebruik en hergebruik van materiaal.

Natuurlijk scheiden wij ons afval en hebben we als doel om geen restafval over te houden.

Groenvuil wordt compost

Puin en oude tegel worden gebruikt als fundament voor bouw

Hout wordt gebruikt als haardhout of snippers

Ijzer, karton en plastic wordt gescheiden

Andere diensten

Tuinontwerp

Wij ontwerpen natuurvriendelijke tuinen, maar ook onderhoudsvrije tuinen. Een tuinontwerp hoeft niet duur te zijn!

Interieur beplanting

Wij verzorgen via Plantenwacht interieur beplanting bij u op kantoor en thuis. Behalve leveren doet Plantenwacht ook het onderhoud van uw interieur beplanting op kantoor en thuis.

Onderhoud

Wij kunnen het onderhoud van uw tuin op ons nemen. Bijvoorbeeld met een onderhoudscontract. Weten we allebei waar we aan toe zijn.

Get In Touch

06 18884613

info@valkenburghoveniers.nl

Westeinde 2b 3466 NM Waarder

Valkenburg Hoveniers

Wij zijn gevestigd in Waarder (Zuid Holland), een klein dorpje midden in het groene hart. Dat is dus een prima uitgangspunt voor uw tuin in Reeuwijk, Driebruggen, Gouda, Oudewater, Hekendorp, Haastrecht, Woerden, Nieuwerbrug, Bodegraven, Alphen aan de Rijn, Waddinxveen en Boskoop.